Apartmani

Svi naši apartmani imaju

  • WiFi
  • Balkon sa pogledom na more
  • Ploča za kuhanje
  • Opremljena kuhinja
  • Klima uređaj
  • Satelitska TV

Sve sobe i apartmani su klimatizirani i imaju balkone s pogledom na more, SAT TV, kupatilo a apartmani imaju i opremljene kuhinje.

U blizini Ville Millenium se nalazi i mini market (dnevno svježe voće i povrće, novine…). Našim gostima je osiguran parking i lijepo uređena plaža udaljena od objekta tek 20 metara.

Nudimo mogućnost iznajmljivanja JET SKI i organiziranje izleta kao transfera sa i na aerodrom (Ćilipi – Dubrovnik).

Neum se odlikuje dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te spada u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.

Srednje mjesečne temperature mora na površini kreću se oko 13°C u siječnju do 32°C u srpnju i kolovozu. Povoljni klimatski uvjeti omogućuju, osim kupanja i sunčanja, gotovo tijekom 7 mjeseci godišnje i klimatsku terapiju, koju čine čisti primorski zrak, šetnje obalom, te bavljenje raznim sportovima na vodi itd.

Neum se nalazi u povoljnom položaju udaljen od brojnih atraktivnih turističkih središta na oko sat vremena vožnje Dubrovnik 60 km, Mostar 70 km, Međugorje 60 km, Korčula 50 km, NP Mljet, delta Neretve 20 km…

Do svih ovih destinacija se svakodnevno organiziraju turistički izleti a i odlična je povezanost redovnim autobusnim linijama.

Pogledajte galeriju

Rezervirajte smještaj

[]
1 Step 1
Ime i Prezime
Broj gostiju
Broj telefona
Datum dolaska
date_range
Datum odlaska
date_range
Poruka ili napomena
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder